468x60 Ads

18 Ağustos 2012 Cumartesi

Harika 3 Katlı Modern Bir Ev


Bugün size harika, 2.799 metrekare, Tel Aviv, İsrail yakınlarındaki Yehuda, bulunan üç katlı, modern bir ev sunmak istiyorum. Bu muhteşem bina İsrail mimar arasındaki işbirliğinin sonucudur Sharon Neumanve Londra kökenli mimar Stern Meiraz Oded .
Minimalist sanatçı Walter De Maria, Gotik Şekilli Çizim eserinden esinlenen bu güzel evde kesinlikle gözünüze çarpacak. Evin duvar ve sahiplerine gizlilik sağlamak iliştirilmiş bir açık baca boyalı uzun boylu bir tuğla var. Diğer taraftan, binanın arka camdan yapılmış ve geri açıktır.
Bu çağdaş ve minimalist bir evin zemin katında bir salon, mutfak ve TV odası bulunmaktadır. Birinci katta ana yatak odalı suit, çocuk odaları ve çalışma alanları barındırıyor. Aynı zamanda bir sığınak, sinema ve oyun odası ile hacmiyle bodrum geliyor. Ayrıca Odaların hepsi beyaz renkli ve onlara aydınlık ve havadar olması büyük pencereler vardır.
Hatta Yehuda Evi gerçek bir sanat eseridir. Modern mobilyalar ve sanat aletleri devlet ile bu evin birinci sınıf mülkiyet olarak çıkıyor. Oldukça fonksiyonel tarzı yüksek ve geri çekilmek için bir sığınaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder